Двоє бомжів з кримінальним досвідом напали на тернополянина (відео)

Безымянный

Від 7 до 10 років в’язниці загрожує двом зловмисникам, що напали на 40-річного тернополянина в гаражі. Грабіжників затримали наступного дня «на гарячому», коли вони продавали на базарі викрадені електроінструменти.

Тим часом потерпілий у лікарні, у нього травми середньої важкості.

– Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку встановили осіб, причетних до вчинення злочину. Це - двоє мешканців Тернополя, 1994 та 1971 років народження. Обоє без постійної роботи та місця проживання, раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Правоохоронці також знайшли покупця краденого та вилучили у нього речові докази. Нападників затримали, наразі вирішують питання про обрання запобіжного заходу для них.

 – Також слідчі оголосили їм підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною  2 статті 187 ККУ (розбій). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна, – йдеться у повідомленні.

Відео відділу комунікації поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео