«Усі чекають старту сезону», - Роман Волохатий

117679366_2962272297228191_7018354562607439831_o

Попри те, що футбольний сезон 2020/2021 Першої ліги ще не стартував, гравці тернопільської «Ниви» проводять по кілька дружніх спарингів на тиждень. І це - у перерві між активними тренуваннями.

Проте, як зазначають самі гравці, цього їм замало.

- Хочеться якнайшвидше стартувати у новому сезоні. Ми дуже засумували за офіційними іграми. Провести вісім місяців без футболу — нелегко, - каже півзахисник «жовто-зелених» Роман Волохатий. - Команди Першої ліги зараз демонструють дуже хороший рівень футболу. Не хотілося б загадувати наперед та передбачати результати. Одне можу сказати впевнено — команда буде віддаватися на всі сто, щоб досягати позитивного результату у кожній грі.

Попри це футболіст стверджує, що готовий до сезону лише на 80-85 відсотків.

- Готовий до сезону десь на 80-85% як фізично, так і морально. Але роблю все, аби щодня ставати лише кращим.

Нагадаю, на Тернопільщині - нові правила для футболістів. БК «Тернопіль» використав квоту легіонерів. Тернопільський стадіон увійшов до рейтингу найбезпечніших. Тернопільські легкоатлети перемогли на чемпіонаті Івано-Франківської областіТернопільський футболіст перейшов у естонський клуб. До тернопільського клубу перейшов гравець збірної України. Тернопільський тренер став одним з найкращих зі стрибків у висотуАндрій Кальниченко прокоментував перехід у БК «Тернопіль». Мама тернопільського чемпіона показала, як тренується вдомаБК «Тернопіль» посилює команду новим захисником. Тернополянин очолив відомий клуб Прем’єр-ліги. Олена Підгрушна розповіла про проблеми з тренуванням за кордономДмитро Підручний вперше в кар'єрі візьме участь у шоу-гонці City Biathlon. БК «Тернопіль» продовжив співпрацю з трьома гравцями минулого сезону. У Тернополі для дітей з аутизмом та іншими розладами влаштували спортивне святоТернопільський баскетбольний клуб активно готується до Суперліги. Тернопільські легкоатлети перемогли на чемпіонаті УкраїниТернополянин став срібним призером Всеукраїнського турніру. «Нива» з Тернополя розгромила клуб Вищої ліги. У Тернополі пройшов Чемпіонат області з легкої атлетики. Тернопільські підлітки змагаються за звання кращої команди з мініфутболу. У Тернополі ще дві команди боротимуться за титул чемпіона з мініфутболу.

Фото зі сторінки клубу в соцмережі

Вибір читачів за тиждень

Відео