Дарія Шевченко

20-річного мешканця Ланівців підозрюють у скоєнні п’яти крадіжок (відео)

0_DSC09347

Упродовж місяця в одному з мікрорайонів Тернополя трапилось п’ять крадіжок велосипедів. Двоколісні транспортні засоби виносили вночі з під’їздів багатоповерхівок. Сума збитків сягала від 4 500 до 10 000 гривень.

Працівники поліції запідозрили у скоєнні злочинів одну особу. В ході оперативних дій правоохоронці затримали ймовірного крадія, який виявився жителем Ланівців. Парубок ніде не працює, не вчиться і не має постійного місця проживання. У Тернопіль переїхав нещодавно, жив у свого знайомого.

– Зловмисник вночі проникав в під'їзди та за допомогою підручних засобів обрізав трос-замки, які фіксували велосипеди. Крадені транспортні засоби продавав, брав за них в середньому 1000 гривень. Поліцейські встановили місце знаходження двох крадених велосипедів, ще три – розшукують, – йдеться на сайті ГУНП в Тернопільській області.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом злочину за частиною 2 статті 185 ККУ – крадіжка, вчинена повторно. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Фото, відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео