Орест Сарматський

Судитимуть банду, яка чинила зухвалі грабежі на Тернопільщині і Волині

630_360_1507654552-5163 (Copy)

За вчинення кількох зухвалих пограбувань у Волинській та Тернопільській області судитимуть затриманих учасників банди.

Про це повідомляє «Магнолія-ТВ».

- Досудовим слідством встановлено, що упродовж червня-серпня 2020 року учасники банди вчинили грабіж у Тернопільській області та розбій на території Волині. Неофіційний керівник «банди», який раніше мав проблеми з законом, розробив цілий план злочинної діяльності, який передбачав домовленість з іншими особами на вчинення спільних протиправних дій, розподіл обов’язків між учасниками злочинної групи, підшукання об’єктів вчинення злочинів, у власності яких могли бути кошти та цінності у великих та особливо великих розмірах, - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що таких двох спільників він знайшов, і вже 24 червня торік у Кременці угрупування пограбувало місцевого 63-річного громадянина. Нанісши потерпілому тілесні ушкодження, злочинці заволоділи майже мільйоном гривень. Тоді їм вдалось втекти.

На початку серпня 2020 року бандугрупування підшукало собі нову жертву: цього разу 58-річного мешканця Нововолинська. 

Зловмисники раптово вчинили напад на нього, застосувавши насильство, небезпечне для життя та здоров’я потерпілого, розпиливши газ в очі. Забравши більше мільйона гривень, бандити втекли на автомобілі BMW М-3 у невідомому напрямку.

Врешті зловмисників затримали на стаціонарному посту приблизно через півтори години після скоєння розбою. Їх одразу ж помістили в ізолятор тимчасового тримання, згодом оголосили про підозри у вчиненні злочинів. Нині ж обвинувальні акти спрямовано до суду.

Членам злочинного угрупування загрожує до 15 років позбавлення волі.

Фото: МВС України

Вибір читачів за тиждень

Відео