Тернополянам на замітку: стрибки допоможуть позбутися накопичених за зиму кілограмів

3_Adult_Trampolining_Classes_Singapore_960x640_0

Якщо ви любите активний відпочинок і енергії у вас хоч відбавляй, а фізичну форму необхідно покращити, то вам слід спробувати джампінг.

Що ж це таке?

Джампінг утворено від англійського слова «jumping», що перекладається як «стрибучий». Це такий вид фітнесу на батуті.

Програма занять розроблена чеськими тренерами близько 17 років тому. Тож з тих пір цей напрямок став популярним по всьому світу.

Спочатку джампінг придумали з метою отримання кардіонавантаження, що не має обмежень за віком чи статтю. Вправи, що виконуються в момент стрибків, формували і зміцнювали різні групи м’язів. Однак з часом стало зрозуміло, що тренування відрізняються високою ефективністю ще і в плані схуднення.

Після такого відкриття джампінг на батутах отримав нове життя. У фітнес-центрах почали з’являтися групи, в яких люди, стрибаючи, позбувалися зайвих кілограмів і комплексів. А ще, крім того, жінки заряджалися енергією і бадьорилися.

На даний момент ефективність цього напряму для схуднення не викликає сумнівів. Вона підтверджується кваліфікованою думкою тренерів та відгуками тих, хто займався джампінгом.

У Тернополі, до речі, є фітнес-зали, де можна записатися у джампінг-групу.  А тим, хто з певних причин не можу відвідувати заняття, може придбати через мережу Інтернет міні-модель для домашнього використання, переглянути на Ютубі відео з майстер-класами і тренуватися самостійно.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео