Олеся Поліщук

У Тернопільському районі оголосили конкурс на посади директорів двох шкіл

what-ukrainians-know-and-think-about-human-rights2020-page-0003

Відділ освіти Байковецької сільської ради оголосив конкурс на заміщення вакантних посад директора НВК «Лозівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» та Соборненська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів імені Володимира Гарматія.

Посаду керівника закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою та має вищу освіту на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи  не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, повідомили в Байковецькій ОТГ.

Кінцевий термін подання документів для участі в конкурсі 28 травня 2021 року

Місце подання документів для участі в конкурсі: 47710 Тернопільська область Тернопільський район с. Шляхтинці вул. Липова буд. 1 відділ освіти Байковецької сільської ради.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання, публічної та відкритої презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео