Чортківські поліцейські розшукали викрадача мотоцикла

не-открывается-навесной-замок-в-Астрахани

У незаконному заволодінні транспортним засобом співробітники Чортківського районного відділу поліції підозрюють 43-річного місцевого жителя. Чоловік вже не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців – був судимий за схожий злочин.

Повідомлення про крадіжку надійшло до співробітників поліції  від 50-річного мешканця Чорткова. Вночі з його гаража невідомий викрав мотоцикл. Збитки потерпілий оцінив майже в 40 тисяч гривень, пише dosie102.te.ua.

Поліцейські встановили, що крадій проник до приміщення, зрізавши навісний замок. В ході проведення оперативних заходів правоохоронці розшукали особу, причетну до злочину. Зловмисником виявився 43-річний чортківчанин. Крадений транспортний засіб він зберігав поблизу закинутої будівлі та сам користувався ним.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії жителя Чорткова слідчі кваліфікують за частиною 2 статті 289 ККУ – незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене з проникненням у приміщення чи інше сховище. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.  Триває досудове розслідування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео