Правоохоронці Тернополя затримали викрадача мотоцикла

unnamed

На центральному автовокзалі Тернополя невідомий взяв мотоцикл, аби проїхатися і протестувати роботу мотору, однак втік із місця події. За кілька годин працівники карного розшуку міста та області встановили підозрюваного та його місцеперебування.

Злочин трапився 22 травня близько 8:30 на вулиці Живова. Потерпілий в мережі інтернет розмістив оголошення про продаж мотоцикла марки «DEFIANT DT 200». За деякий час зголосився ймовірний покупець. Чоловіки домовилися про зустріч у Тернополі. Незнайомець транспорт оглянув, сказав, що йому все підходить, але хоче проїхатися, аби переконатися в справності. 17-річний власник погодився і як результат - втратив мотоцикл, пише Досьє 102.

Про крадіжку він одразу повідомив в Тернопільське райуправління поліції. Суму збитків оцінив у 800 доларів США.

При цьому хлопець описав злодія і вказав напрямок, куди той поїхав. Зафіксували його й камери відеоспостереження. Правоохоронці внесли даний факт в ЄРДР за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України - незаконне заволодіння транспортним засобом.

Оперативники встановили підозрюваного. Це - житель Чортківського району, 1997 року народження. Його затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, транспорт вилучили.

У неділю, 24 травня, чоловікові оголосили підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео