Проїзд у громадському транспорті Кременця здорожчає (фото)

IMG_4337

Учора, 3 червня, у Кременці відбулися громадські слухання щодо перегляду тарифу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування на регулярних автобусних маршрутах міста. Участь в обговоренні, за винятком перевізників та водіїв, взяли лише 9 кременчан. Тому на найближчому засіданні виконавчого комітету, що відбудеться 8 червня, тариф на проїзд у громадському транспорті Кременця, найімовірніше, піднімуть до 7 гривень.

- Запропонували підняти вартість проїзду у міському пасажирському автомобільному транспорті: граничну вартість разового квитка на проїзд у автобусі для міських перевезень пасажирів у розмірі 7,00 грн.; вартість разового квитка на проїзд в автобусі на міських маршрутах загального користування для учнів загальноосвітніх навчальних закладів громади, при наявності учнівського квитка, за період з 1 вересня до 30 червня включно – 3,00 грн., – повідомляють у Кременецькій міській раді.

Кременчани висловили власні пропозиції щодо графіку та покращення якості проїзду в громадському транспорті. Також підняли питання пільгового проїзду студентів, учнів шкіл та пенсіонерів.

- Під час громадських слухань перевізники довели до відома громадян розрахунок тарифу на автобусних маршрутах загального користування міського сполучення, які працюють у звичайному режимі руху. Питання підвищення тарифу на проїзд розглядатимуть на черговому засіданні виконавчого комітету, яке відбудеться 8 червня, – йдеться у повідомленні.

IMG_4332
IMG_4332

24bb6d07833c0c62c9da33dcb2654ff9
24bb6d07833c0c62c9da33dcb2654ff9

Фото Кременецької міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео