Голова Тернопільської обласної ради перебуває у США з робочим візитом (фото)

215782548_1232553943857906_3047636621554724541_n (Copy)

Цьогоріч, голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко, у складі делегації українських політиків і дипломатів із робочим візитом перебуває в США.

Під час свого перебування в Америці Михайло Головко візьме участь в ряді форумів та зустрічей із представниками політичного істеблішменту США.

У перший день візиту очільник області взяв участь у засіданні круглого столу, організованого Фондом «Спадщина» (The Heritage Foundation) - стратегічним дослідницьким інститутом США, який займається широким спектром питань громадської політики у столиці США — Вашингтоні. Зокрема, фонд розробив моделі пенсійної системи, американської економіки та модель родини.

- Основна ідея інституту побудувати статистичну модель суспільства та забезпечити доступ до неї широких кіл громадськості, - розповів Михайло Головко.

Ще однією специфікою фонду є проведення аналітичних досліджень. Найвідомішими з яких є щорічний «Індекс економічної свободи», «Політичні експерти 2000», а також готує аналітичні рекомендаційні матеріали для кандидатів у президенти США («Мандат на лідерство»).

Михайло Головко підкреслив, що такий офіційний візит у США - це хороша нагода для популяризації нашої області та її інвестиційних переваг.

Фото з фейсбук-сторінки Михайла Головка

Вибір читачів за тиждень

Відео