Три тернополянки перейшли у "Шахтар" (фото)

Манзюк

Троє уродженок Тернопільщини – Світлана Яруш, Олена Манзюк та Діана Кравчук стали гравчинями ФК «Шахтар» (Донецьк). Спортивний талант майбутніх зірок футболу тренери помітили з ранніх років. Тепер кар’єра дівчат йде вгору. 

Шумчанка Олена Манзюк з с. Угорськ (Шумщина). Зараз футболом займається професійно. На малій батьківщині переконані – у дівчини велике майбутнє. Світлана та Діана – тернополянки.  

- З цієї трійки найвідомішою є 24-річна Світлана Ярмуш (по-чоловікові – Когут). У своїй кар’єрі вона виступала за такі команди: «Тернополянка», «Львів’яночка», «Єдність» (Плиски), ПФК «Львів», «Буковинська надія» (Великий Кучурів). 21-річна Олена Манзюк має у своєму послужному списку виступи за такі колективи: «Янтарочка» (Новояворівськ), «Львів’яночка», «Єдність» (Плиски), ПФК «Львів», збірну України (U-17) та один з аматорських клубів Польщі. Наймолодша – 18-річна Діана Кравчук, котра у своїй короткій кар’єрі має досвід виступів за «Буковинську надію» (Великий Кучурів) та «Прикарпаття-ДЮСШ-3» (Івано-Франківськ), – повідомляють у федерації футболу Тернопільщини

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео