Оперативники Чортківського районного відділу поліції розшукали крадія велосипеда

098765

Малогабаритний транспортний засіб поліцейські вилучили у зловмисника  та повернули потерпілому.

Про це повідомляє Досьє 102.

Повідомлення про злочин надійшло до співробітників Чортківського райвідділу поліції від 32-річного жителя райцентру. У нього з під’їзду викрали велосипед, який він зберігав в підсобному приміщені.

В ході оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили особу, причетну до крадіжки. Ним виявився 43-річний житель Чорткова. Чоловік вперше потрапляє в поле зору правоохоронців – був раніше судимий за майнові злочини.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (крадіжка) ККУ. Поліцейські також перевіряють причетність чортківчанина до вчинення інших кримінальних правопорушень.

а даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Триває досудове розслідування.

Жителям краю правоохоронці радять подбати про належне зберігання свого майна. Найнадійніше зберігати їх у квартирі, будинку чи в гаражі. Використовуйте надійні велозамки та намагайтеся паркувати свій транспортирний засіб лише у спеціально відведених для цього місцях.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео