За правопорядком на фестивалі «Файне місто» стежитимуть поліцейські Тернопільщини

WhatsApp Image 2021-07-28 at 12.29.38

Близько двохсот працівників Головного управління Нацполіції краю, роти поліції особливого призначення, Нацгвардії, бійців спецпідрозділу «Тернопіль» чергуватимуть на території фестивалю «Файне місто». Місце проведення музичного фестивалю - тернопільський іподром, що знаходиться в 7-ми кілометрах від обласного центру.

Триватиме він впродовж шести днів - з 28 липня по 2 серпня. Цього року організатори очікують від 15 до 20 тисяч учасників.

Район, де відбуватимуться святкові заходи, обстежили вибухотехніки. З метою забезпечення публічної безпеки та порядку, належного реагування поліції на звернення громадян, контролю за дотриманням карантинних вимог поліцейські  працюватимуть на фестивалі цілодобово.

Забезпечуватимуть правоохоронці і безпеку дорожнього руху, контролюватимуть  доїзди громадського та приватного транспорту на територію фестивалю. Стежитимуть вони разом з волонтерами і за правилами паркування, аби при потребі в будь-який момент могли доїхати спецавтомобілі.

Впродовж шести днів силовики робитимуть усе можливе, аби не допустити крадіжок приватного майна як на концерті, так і з дач, прилеглих до місця проведення фестивалю.

Працюватиме на території «Файного міста» оперативний штаб, працівники якого через камери відеоспостереження також контролюватимуть публічну безпеку.

Чергуватимуть на фестивалі представники служби надзвичайних ситуацій та бригада екстреної меддопомоги.

Правоохоронці звертаються до усіх відвідувачів фестивалю з проханням бути взаємоввічливими, толерантними, дотримуватися закону  та із розумінням ставитися до вжитих заходів безпеки.

Джерело: Досьє 102

Вибір читачів за тиждень

Відео