На Тернопільщині затримали чоловіка, який побив до смерті свого знайомого

32412

До десяти років позбавлення волі загрожує жителю обласного центру за нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

Про це повідомляє Досьє 102.

Суд обрав зловмисникові запобіжний захід – тримання під вартою.

Тіло 60-річного чоловіка було знайдено в неділю 25 липня у закинутому приміщенні на одній з вулиць в обласному центрі. Судово-медична експертиза засвідчила – смерть тернополянина була насильницькою.

У ході оперативних заходів розшуківці Тернопільського районного управління поліції встановили, що загиблий напередодні мав конфлікт зі своїм знайомим. Згодом підозрюваний пояснив, що сварилися через алкоголь, і потерпілий першим замахнувся палицею на нього. 28-річний тернополянин відібрав у жертви палицю й став наносити удари в обличчя. Коли ж той упав, бив руками по всьому тілу. Побитого 60-річного чоловіка молодик залишив помирати.

У вчиненому зловмисник зізнався. Йому  оголошено підозру за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу. За скоєне молодикові загрожує до десяти років позбавлення волі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео