Олеся Поліщук

У центрі одного з містечок Тернопільщини горіла велика ватра (фото)

kozova_7

У центрі містечка Козова на Тернопільщині запалили велику ватру, навколо якої зібралися учасники деканального з’їзду християнської молоді.

Захід відбувся під проводом Козівського декана УГКЦ отця Романа Рокецького та священників деканату.

-        Благословив молодих учасників від імені архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василій Семенюка та передав слова вітання і духовних настанов голова комісії у справах молоді о. Орест Павліський, - повідомили в пресслужбі архиєпархії.

Після спільного богослужіння в соборі святих апостолів Петра і Павла відбувся благодійний ярмарок, на якому можна було придбати випічку, напої та інші смаколики. Усі виручені кошти пожертвують на лікування хворої дитини.

Згодом розпочався концерт, у якому взяли участь талановиті діти Козівщини. Під час концертної програми на площі розмістили декілька локацій, а саме: аква-грим, батути, розмальовування гіпсу, риболовля для маленьких, солодка вата, дартс. Також танцювали банси й проводили конкурси з призами. Була фотозона, де молодь мала можливість зробити фото.

-        Незважаючи на погодні умови, організатори не тільки запалили ватру, а ще й танцювати біля неї під дощем і отримали купу яскравих емоцій, - розповіли у пресслужбі Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ.

Фото пресслужби Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ

Вибір читачів за тиждень

Відео