3 травня у двох ДТП на Тернопільщині травмувалося двоє людей

dtp-glavnaya_4915527b59ccb1154a0fd275c55474e0

Дві дорожньо-транспортних пригоди трапилися на Тернопільщині 3 травня. В селі Іванків Борщівського району близько другої години ночі не розминулися дві іномарки.

За попередніми даними, водій Volkswagen Passat на автодорозі Іванків-Турильче врізався у зустрічний транспортний засіб, а саме в Audi A6. На момент аварії в Audi перебувала дитина, пише Досьє 102.

Чотирирічного хлопчика бригада швидкої з закритою черепно-мозковою травмою, струсом та підозрою на перелом кісток черепа госпіталізували в лікарню.

Ще одна автопригода з потерпілими того ж дня трапилася в Кременці близько 9:50. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Mercedes-Benz E220 CDI збив пішохода, 1954 року народження. Жінка переходила проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу.

В результаті удару її доправили в травматологічне відділення. У потерпілої закритий перелом великогомілкової кістки лівої ноги. Кермувальник попередньо тверезий, але у нього взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Обидві автопригоді внесені в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 1 ККУ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео