Дарія Шевченко

Звичний ритм: на сесії Тернопільської міської ради розглянуто майже 100 питань (відео)

AA412FE5-6998-4304-8380-F9D1FF01D1B9

Сьогодні, 27 листопада, в приміщенні Українського Дому «Перемога» продовжили свою роботу депутати Тернопільської міської ради. Загалом розглянули майже 100 питань. Практично всі вони були господарського характеру та стосувалися виконання бюджету у 2020 році.

- Ми сьогодні розглянули багато питань, серед них: затвердження різноманітних програм, звітування, земельні питання, програми щодо охорони здоровя, житлово-комунального господарства, транспорту, - розповіла Любов Вовк.

Більше уваги обранці приділили питанням, що стосувались діяльності житлово-комунального господарства. Як розповів депутат від партії «За майбутнє» Андрій Цибульський, серед іншого було проголосовано за те, щоб дофінансовувати КП «Тернопільводоканал» через літні борги, внісши відповідні зміни до статуту цього підприємства.

- На цій сесії було прийнято зміни  до програми формування розвитку ЖКГ на 2019-2020 рік. Також було упорядковано механізм передачі громаді одно- та двоквартирних житлових будинків. Також хочу зазначити, що сьогодні було проголосовано за питання про внесення змін до статуту комунального підприємства «Тернопільводоканал», а саме в частині дофінансування його статутного фонду, оскільки в цього підприємства назбиралось дуже багато боргів за літній період і тому міська рада змушена дофінансовувати, щоб не було фінансових труднощів у цього підприємства, - зазначив Андрій Цибульський.

Перерва у сьогоднішньому засіданні була більшою, ніж зазвичай, оскільки значна частина депутатів та працівників міської ради взяла участь у похоронній церемонії начальника одного з управлінь міської ради – Володимира Мединського.

[embed]https://youtu.be/4bUOub21YP8[/embed]

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео