Віра Олександрович

Активістів запрошують у Громадську раду при податковій

1

Громадську раду створюють при Головному управлінні Державної фіскальної служби (ДФС) у Тернопільській області.

Відбувається це для налагодження ефективної взаємодії із громадськістю і відповідно до вимог постанови Кабміну від 03.11.2010 р. за №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (далі – Постанова №996) зі змінами. Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління ДФС в області.

Установчі збори для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДФС в області відбудуться за адресою: вул. Білецька,1, зал засідань колегії (2-й поверх) - 24 листопада, - наголошують у податковій. - Початок - о 16 год. 30 хв.

Ініціативна група, склад якої затвердили наказом Головного управління ДФС в області, уже здійснює організаційні і методичні заходи щодо підготовки установчих зборів і формує список учасників.

Тож представникам інститутів громадянського суспільства, які хочуть взяти участь в установчих зборах, необхідно підготувати і надати на адресу Ініціативної групи оформлену належним чином заяву та інші необхідні документи, визначені Постановою №996, - уточнюють у податковій.

Документи на паперових носіях приймають до 25.10.2016 р. (включно), із 9 до 17 год., крім вихідних і святкових днів. Засобами поштового зв’язку їх можна надіслати за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька, 1.

Наголошуємо: електронною поштою документи не приймають! – кажуть у податковій. - Відповідальна за організацію прийому документів – секретар Ініціативної групи із підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Тернопільській області Наталя Сорока (nsoroka@ukr.net).

До слова, зразки документів розмістили в розділі «Громадська рада» на суб-сайті Територіальні органи ДФС у Тернопільській області офіційного порталу ДФС України.

Фото автора

Довідка. Для отримання додаткової інформації звертайтеся за номерами телефонів: (0352) 43-46-01; 43-09-58.

Вибір читачів за тиждень

Відео