Алгоритм вибору вдалої золотої каблучки

Новини компаній

Більшість дівчат впевнені, що зможуть інтуїтивно вибрати ту саму золоту каблучку за короткий час. З чоловіками все набагато складніше. Як правило, їх лякає всебічне вивчення каблучок, їхньої вартості, особливо якщо прикрас на вітрині понад 200 різних видів. Тож не дивно, що багато хто вважає процес вибору каблучки для коханої складним і нудним. На допомогу в цьому випадку прийде магазин Gold.ua. Про особливості вибору відповідних каблучок з дорогоцінного металу — розповімо далі.

64478c1b50b13.png

Багато фахівців вважають, що важливим моментом є тип руки вашої обраниці та особливості її пальців:

  1. Довгі й тонкі. Щасливій власниці таких пальчиків підійде практично будь-яка модель. Винятком стануть лише занадто широкі та масивні прикраси, які матимуть надто грубий і неприродний вигляд.
  2. Короткі й тоненькі. Оптимальним варіантом стане золота прикраса з каменем подовженої форми (овал, крапля). Ободок має бути тонким або середнім. Стильно виглядають каблучки з подвійними та потрійними доріжками.
  3. Широкі та короткі. Рекомендуємо звернути увагу на середні за шириною каблучки, які мають плоский декор, охайний великий камінь або дрібні асиметрично розташовані камінчики.
  4. Широкі та довгі. Матимуть чудовий вигляд витягнуті вздовж фаланги прикраси з дрібними камінчиками.
  5. З помітними суглобами. Потрібно підбирати каблучки, які будуть зосереджувати всю увагу на своїй красі, відволікаючи від інших нюансів, наприклад, форми руки. З цим завданням успішно впораються прикраси з розсипом діамантів або фіанітів.
  6. З широкою основою. Вдалими вважаються каблучки у вигляді бантиків і корон.

Вибрати й купити золоту каблучку в Україні в магазині Gold.ua ви можете самостійно або за допомогою фахівців.

Визначення розміру золотої каблучки

Максимально точно параметри пальчика можна визначити «наживо», відвідавши ювелірний магазин. Для цього використовують спеціальний пальцемір. Стандартними вважаються розміри жіночих каблучок від 15 до 22, при цьому крок становить 0,5 мм. Магазин Gold.ua також пропонує унікальну можливість замовити прикраси нестандартних розмірів.

Біле, червоне або жовте золото: який варіант каблучок кращий

Це питання є одним з найскладніших. Колір золотого виробу найкраще підбирати з урахуванням відтінку шкіри та особистих уподобань. Якщо ви вибираєте каблучку як презент, то рекомендуємо звернути увагу на те, які ще прикраси носить дівчина. Проба виробу відрізняється залежно від кольору дорогоцінного металу:

  • Біле золото з покриттям або без нього — 585 і 750 проби.
  • Червоне золото — 585 і 750 проби.
  • Жовте золото — 585 проба.
  • Лимонне — 750 проба.

У продажу є також прикраси з комбінованих металів (біле з червоним або біле з жовтим золото), а також вироби, покриті чорним родієм.

Приймаючи рішення, яку саме купити каблучку золоту, дуже важко не виходити за рамки доступного бюджету. Gold.ua регулярно поповнює асортимент ювелірних виробів, ретельно підбираючи колекції та виставляючи максимально реалістичні фото. Завдяки цьому ваша покупка безсумнівно стане вдалою, а каблучка — щодня даруватиме чудовий настрій своїй власниці! 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео