Віра Олександрович

Амбітні плани: у Тернополі «замахнулися» на 4 нових дитячих садки

Основне

Відразу про 4 нових дитячих садки мріють у Тернополі. Уже навіть землю приготували для передачі Комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник».

Проект рішення «Про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування дитячих дошкільних установ в «Північному» та «Південному» мікрорайонах Тернополя Комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» уже є на сайті міської ради. Автор цього документу начальник міського відділу земельних ресурсів Віктор Кібляр.

KIBLIAR
KIBLIAR

Отже, він пропонує депутатам: - дати дозвіл КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування площею до 1,2 га за рахунок земель, не наданих у власність або постійне користування у межах населеного пункту, для будівництва та обслуговування дитячої дошкільної установи на 240 місць за адресою: вул. Овочева; - дати дозвіл тому ж КП на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування площею до 1,1 га, за рахунок земель, не наданих у власність або постійне користування в межах населеного пункту, для будівництва та обслуговування дитячої дошкільної установи на 240 місць із басейном за адресою: вул. Смакули; - дати ще один дозвіл - на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею до 0,7 га, за рахунок земель, не наданих у власність або постійне користування в межах населеного пункту, для будівництва та обслуговування дитячої дошкільної установи на 210 місць за адресою: вул. Пелеха; - дати дозвіл КП фірмі Тернопільбудінвестзамовник» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею до 0,8 га, за рахунок земель, не наданих у власність або постійне користування в межах населеного пункту, для будівництва та обслуговування дитячої дошкільної установи на 240 місць із початковою школою за адресою: вул. Микулинецька. Контроль за виконанням цього рішення у разі його ухвалення покладуть на постійну комісію міської ради із питань містобудування (голова – Наталія Паньків). До речі, розпорядження про 34-ту сесію ще не було, але чимало цікавих питань на розгляд депутатів вже підготували - читайте про це ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео