Більшість, яку з потугами зібрали під внесення змін до Генплану Тернополя, зникла

Без названия (1)

Депутати, які сьогодні 3 квітня не прийшли на чергове пленарне засідання Тернопільської міської ради вкотре демонструють своє бажання, щоб з ними рахувалися.

Перегнуті через коліно, окремі народні обранці досі зализують іміджеві втрати від голосування за зміни до Генплану міста. Бо керівництво міста отримало бажаний результат, а депутати публічно не отримали нічого, а лише втратили свій вплив на ситуацію. Шальки терезів в частині «з ким варто мати справу» знову схилися на бік міського голови Сергія Надала. Однак, насолодитися повнотою влади він так і не зумів: пленарне засідання сесії міської ради, де мали розглядати земельні питання депутати проігнорували.

Головними прогульниками виявилися народні обранці з колишньої «протернопільської» більшості - окремі «свободівці», представники «Блоку Петра Порошенка »Солідарність« та Об'єднання »Самопоміч". Таким чином, депутати чітко дають зрозуміти, що Генплан Генпланом, а поточна робота і діалог має продовжуватися.

Цікаво, що пропрезидентська фракція, які і деякі побратими Тягнибока умудрилися і за скандальні зміни до Генплану проголосувати, і на сьогоднішню сесію не прийти.

Як відомо, терміни скликання депутатів на чергове пленарне засідання поточної сесії не передбачені в Регламенті. Користуючись цим, виконавчі органи міської ради повідомляли депутатів про сьогоднішнє зібрання ввечері останнього робочого дня (п'ятниця 31 березня ), а всіх решта громадян - в неділю 2 квітня.

Вибір читачів за тиждень

Відео