Олеся Поліщук

Через Тернопіль курсуватиме низка поїздів за новим графіком

115958-1_large

АТ «Укрзалізниця» відкрило продаж квитків на всі поїзди нового графіка руху, який починає діяти з 12 грудня 2021 року. Кілька з них курсуватиме через Тернопіль.

- У новому графіку буде запущено 19 пар нових поїздів, ще 49 поїздів будуть прискорені. Завдяки новому графіку буде створено 29 нових сполучень обласних та регіональних центрів, зокрема у популярних туристичних напрямках, - повідомляють на сайті «Укрзалізниці».

Серед найбільш прискорених поїздів - №108/107 Одеса – Ужгород – з Одеси буде діставатись на 1:15 швидше і на 1:29 зворотно та №125/126 Миколаїв — Рахів.

Серед нових рейсів окремо треба відзначити поїзд №5/6 сполученням Маріуполь – Рахів, що став новим найдовшим поїздом країни та долатиме на своєму шляху 1806 кілометрів, при цьому даючи можливість жителям Маріуполя дістатись Львова за 21 годину замість 29, як було в альтернативному маршруті. 

Квитки на ці та інші потяги вже можна придбати в касах вокзалів, на сайті booking.uz.gov.ua та в чат-боті Укрзалізниці у Viber та Telegram.

Як повідомляв «Терен», у Тернополі патрульні виявили автомобіліста, який їздив Україною без водійського посвідчення.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео