Олеся Поліщук

Члени комісії не рекомендують проводити один із найвідоміших фестивалів Тернопільщини

CFB28F63-3E60-4714-AA20-70B9E3CABE01

У Шумській міській раді прийняли рішення утриматися від проведення на території громади святкування мистецько-краєзнавчого міжобласного фестивалю «Братина» в с. Стіжок.

Із таким рішенням визначилися на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, мистецько-краєзнавчий фестиваль «Братина» — культурно-мистецький проект, спрямований на розвиток та популяризацію української культури та музики. Фестиваль традиційно проходить у селі Стіжок, біля підніжжя Данилової гори, на вершині якої знаходилось літописне місто Данилів, а зараз стоїть мурована церква Святої Трійці, пам'ятка архітектури XVI ст., серед мальовничих Кременецьких гір, вкритих зеленими лісами.

Також на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Шумської міської ради, проаналізувавши стан епідемічної ситуації в громаді, члени комісії прийняли ще кілька важливих рішень, які стосуються проведення випускного та останнього дзвоника.

У навчальних та освітніх закладах громади їх рекомендують проводити з дотриманням карантинних заходів та обмежень відповідно до вимог чинного законодавства, лише на свіжому повітрі. Участь батьків у цих заходах дозволили.

Фото з сайту

Вибір читачів за тиждень

Відео