Віра Олександрович

Чому міграційники на Тернопільщині завершили тиждень на позитиві (фото)

Основне

Працівників міграційної служби в Тернопільській області відзначили сьогодні, 10 вересня, за сумлінне виконання службових обов’язків.

Про це повідомили на сторінці Міграційна служба Тернопільської області у соціальній мережі «Фейсбук». Начальник Управління ДМС у Тернопільській області Ярослав Давибіда вручив подяки Міністерства внутрішніх справ України кільком своїм підлеглим: першому заступнику начальника УДМС в області Івану Чубатому та завідувачу сектору стандартів роботи і контролю якості Юрію Левкевичу.

11
11

Окрім того, у повідомленні йдеться, що грамоту Державної міграційної служби України отримала головний спеціаліст відділу бухгалтерської служби, фінансування та звітності Лариса Ванцієнко.

22
22

Подяками Державної міграційної служби України нагородили також головного спеціаліста Теребовлянського РВ Олександру Зигмунт і головного спеціаліста Тернопільського РВ Юлію Бенедикт.

44
44

Під час вручення цих відзнак керівник міграційної служби краю озвучив ключові досягнення у роботі вищезгаданих працівників і побажав їм нових професійних перемог. Кульмінаційним моментом урочистості стало вручення самому очільнику міграційної служби області грамоти Державної міграційної служби України.

33
33

«Колектив міграційної служби області вітає Ярослава Давибіду із заслуженою нагородою. Бажає креативних ідей і досягнення нових вершин!» - написали з цього приводу на сторінці Міграційна служба Тернопільської області.

55
55

66
66

До речі, Управління ДМС у Тернопільській області розташоване за адресою: бульвар Т. Шевченка, 10. Докладно із графіком роботи фахівців можна ознайомитися ТУТ. Фото зі сторінки Міграційна служба Тернопільської області у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео