Оксана Бучко

Чому тернополяни мають 20-хвилинні зупинки у жарких автобусах?

Пасажири автобуса «Тернопіль-Козова-Бережани» чекали 20 хвилин, поки патрульні здійснять перевірку у рамках операції «Перевізник». Люди скаржаться, що в автобусі немає кондиціонера, а сьогодні температура повітря сягає 25°C.

Про спецоперацію детальніше читайте ТУТ.

- Я поспішав у паспортний стіл, тому у мій графік ця зупинка не надто вписалась, - розповів тернополянин Тарас. – В автобусі загалом некомфортно і без зупинок, бо надто жарко.

Такі перевірки необхідні для зменшення кількості аварій на дорогах Тернопільщини, запевняють патрульні. Також в управлінні патрульної поліції закликають тернополян із розумінням поставитись до здійснення операції.

Від її початку в області з перевірених 152-ти транспортних засобів 3 були технічно несправними. Також виявляли 45 випадків порушення законодавства водіями, які перевозять пасажирів. Це стосується відхилення від визначених маршрутів, перевезення пасажирів понад встановлену кількість та порушення правил їхньої висадки та посадки. Окрім цього водії не дотримуються вимог дорожніх знаків та розмітки.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео