Віра Олександрович

Чи вдасться успішно пережити холодну пору року, дізнаються у Тернопільському районі

Підготовка закладів, установ і підприємств до осінньо-зимового періоду – «гаряча» тема навіть для політиків з Тернопільщини. Уже 2-ге засідання сесії Тернопільської районної ради, де мають розглянути низку господарських питань, запланували на 16 вересня.

Відповідне розпорядження підписав голова цього органу самоврядування Віктор Козорог. Депутатів традиційно чекатимуть о 10.00 в приміщенні районної ради – на майдані Перемоги, 1.

Нагадаємо, востаннє районні обранці збиралися ще 30 червня. Відтоді зібралося чимало питань для розгляду. Тож попередньо депутати планують розглянути такі: - «Про стан дотримання законності і правопорядку на території Тернопільського району», - «Про підготовку закладів, установ, підприємств Тернопільського району до роботи в осінньо-зимовий період на 2021-2022 рр.».

Документ
Документ

Також у порядку денному є питання – «Про виконання районного бюджету за перше півріччя 2021 року, «Затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства Теребовлянської районної ради – «Теребовлянська районна стоматологічна поліклініка» за ІІ квартал 2021 року та інші.

Фото авторки і сайту райради 

Вибір читачів за тиждень

Відео