Де придбати житло: що пропонують новобудови Чорткова?

заставка до новини

На сьогоднішній день у Чорткові будується більше 200 квартир. Люди все частіше переїжджають до районного центру із навколишніх сіл. Також нерідко трапляється, що квартири у місті над Серетом купляють сімейні пари із сусідніх районів – Заліщицького, Борщівського, Бучацького, вбачаючи саме у Чорткові більші перспективи для комфортного життя. Тож редакція «Терену» зробила огляд багатоквартирних будинків Чорткова, котрі зараз на різних стадіях будівництва.

За основу брали оголошення про продаж квартир на сайтах lun.ua та dom.ria.com, а детальнішу інформацію шукали на сторінках житлових комплексів у соцмережах.

Відразу варто зауважити, що вартість одного квадратного метра у новобудовах Чорткова практично всюди однакова і тримається у діапазоні 10-11 тисяч гривень. Втім, попри однакову ціну, житлові комплекси пропонують часто зовсім різні умови для життя.

Отож, розпочнемо із ЖК «Канада», що зводиться на вулиці Монастирська

канада1
канада1

5-поверховий житловий комплекс елітного класу «Канада» розташований фактично у центрі міста, на тихій, зеленій і затишній вулиці – Монастирській. У пішохідній доступності від комплексу – дитячий садок, гімназія та музична школа, спортивний зал, басейн, медичні заклади, зупинки громадського транспорту. А із верхніх поверхів будинку незалежно від сторони відкриватимуться неймовірні краєвиди – чи то на історичну центральну частину Чорткова, чи то на «зелений» Угринь.

Фактично єдиний житловий комплекс, котрий дотримується європейської концепції «Двір без машин». У внутрішньому дворі автівок не буде зовсім, лише відпочинкова зона для мешканців будинку, дитячі та спортивні майданчики. Натомість гості залишатимуть свої автомобілі перед ЖК, а жителі «Канади» мають можливість придбати паркомісце у 70-місному підземному паркінгу. До слова, підземний паркінг передбачений лише у єдиного забудовника Чорткова.

канада2
канада2

Різноманітна площа помешкань дозволяє підібрати оптимальний метраж під реальні потреби кожного покупця. «Ми подбали про організацію простору квартир – кожна з них максимально функціональна й ідеально підлаштована під запити майбутнього власника»,  – запевняють у житловому комплексі.

Наразі триває будівництво першої черги, скоро розпочнеться продаж квартир другої черги. Відділ продажу шукайте за адресою: м. Чортків, вул. Ст. Бандери, 77 (3 поверх), або ж телефонуйте за номерами: 2-27-27, 098-39-95-434.

Житловий комплекс «Золота підкова», що на вул. Залізничній

золота підкова 1
золота підкова 1

«Золота підкова» розташована у мікрорайоні «Залізничний», що теж неподалік центральної частини міста. 9-поверховий 4-секційний будинок комфорт-класу. На відміну від «Канади», яка будується за каркасно-монолітною технологією, «Золота підкова» класична цегляна.

Підземного паркінгу немає, тож авто доведеться залишати у внутрішньому дворі будинку. Також проектом передбачено будівництво певної кількості гаражних боксів. Будинок утеплений мінеральної ватою. Поруч є школа, дитячий садок, магазини. Центр міста у пішій доступності.

золота підкова 2
золота підкова 2

В експлуатацію здано вже дві секції, на третій тривають підготовчі роботи. Відділ продажу розташований безпосередньо біля будівництва – вул. Залізнична, 35. Номер телефону - (098) 333 92 00.

Житловий комплекс на вул. Кн. В.Великого, мікрорайон «Кадуб»

в.великого
в.великого

Цікавий житловий комплекс зводиться у мікрорайоні «Кадуб», фактично на околиці міста. І хоч місце розташування комплексу серед новобудов Чорткова, напевно, одне з найбільш невдалих, попит на квартири є великий. Забудовник викупив приміщення колишньої швейної фабрики, котре пусткою стояло не одне десятиліття, та поступово перетворює його на сучасне комфортне житло.

Увесь житловий комплекс буде виконано в єдиному стилі: п’ятиповерховий багатоквартирний будинок на 45 квартир, з трьома під’їздами, гаражі, котеджне містечко, між яким будуть проїзди, дитячий майданчик, повна інфраструктура, облаштована закрита територія, велике подвір`я тощо. Винесена назовні частина першого поверху запроектована під продовольчий магазин. Тобто все необхідне для життєвого комфорту молодої сім`ї буде поруч.

Власники квартир отримають великі лоджії з панорамним склом, вікна з шестикамерного профілю, високі майже триметрові стелі, добротні вхідні металеві двері, утеплений товстим 10 сантиметровим пінопластом фасад. А декотрим з них пощастить із видом із вікон - з верхніх поверхів однієї з сторін будинку відкривається чудова панорама на приміське село Біла.

Контактний телефон відділу продажу – 097-410-46-26

Житловий комплекс «КомфортЛайф», вул. Шухевича

комфортлайв
комфортлайв

«Надійні забудовники, якісні будматеріали, гнучке планування, зручне розташування (біля піцерії Престо), великий дитячий майданчик, місця для паркування»,  – так лаконічно характеризує себе ЖК «КомфортЛайф» у соцмережах.  

«КомфортЛайф» – це 8-поверховий цегляний будинок з автостоянкою поруч. У житловому комплексі роблять великий акцент на грамотне планування квартир: «Ми намагалися спланувати наші квартири правильно та з урахуванням багатьох важливих чинників. Проте, навіть якщо вас щось не влаштує, ви за бажання зможете перепланувати своє майбутнє житло!».

До плюсів також варто віднести непогану транспортну розв’язку, дитячий садок та школу у пішій доступності, торгові центри неподалік ЖК. Сам мікрорайон «Кадуб» вважається спальним у Чорткові.

комфортлайф2
комфортлайф2

Всі деталі можна дізнатись у відділі продажу: м. Чортків, вул. Кн. В.Великого (біля супермаркету Європа), телефон – 068 829 72 49.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео