Дарія Шевченко

Де в Тернополі можна поговорити про майбутнє (адреси)

IMG_9924 (1)

Вже 2-й прозорий офіс партії «За майбутнє» відкрили сьогодні, 9 серпня. Він розташований на «Дружбі» на вулиці Кривоноса, 11а. Мешканці довколишніх вулиць мають змогу прийти сюди і поговорити про проблеми, які є в окрузі, та способи їхнього вирішення. Спілкуватись із виборцями будуть кандидати від партії.

– Такий стиль прозорого офісу показує відкритість та бажання поспілкуватись з виборцями та жителями міста. Наші кандидати прагнуть працювати відкрито та продуктивно, щоб вивчити усі проблеми міста і зробити наше місто кращим, – йдеться на сторінці «Тернопіль за майбутнє» у соціальній мережі.

IMG_9960
IMG_9960

Народний депутат від депутатської групи «За майбутнє» Іван Чайківський був також присутнім на відкритті офісу. Він зазначив, що створення таких приміщень дасть змогу краще пізнати проблеми міста.

– Ще один відкритий офіс для відкритих цілей. Тут самі тернополяни можуть визначити своє майбутнє. Приходьте і спілкуйтеся з тими, хто готовий приймати рішення та брати за них відповідальність, – зазначив Іван Чайківський.

IMG_9909 (1)
IMG_9909 (1)

Свою думку стосовно таких прозорих офісів висловив і Володимир Болєщук, голова обласного осередку політичної партії «За майбутнє».

– Тернополянам буде надзвичайно приємно, що у місті з'явилась нова політична сила, яка починає працювати у новому відкритому форматі, –Володимир Болєщук.

IMG_9940
IMG_9940

Кандидат від партії Рустам Ергешов нагадав виборцям, що в офісах вони можуть не лише поспілкуватись про проблеми у Тернополі, але й отримати безкоштовну юридичну консультацію та ряд інших послуг.

– Вже відкрилися два сучасних офіси від політичної партії «Тернопіль за майбутнє». Я запрошую усіх охочих відвідати їх і поділитися проблемами, які потребують вирішення, ідеями та пропозиціями. Також тут ви зможете отримати безкоштовну юридичну консультацію, детально розібрати новий виборчий кодекс, і не тільки. Створимо наше майбутнє разом, – зазначив Рустам Ергешов. 

IMG_9902
IMG_9902

До слова, 8 серпня на вулиці Брюкнера, 2, що біля катедри, відкрили перший офіс від партії. Ще третій мають відкрити наступного тижня на вулиці Тарнавського, 32. Офіси будуть працювати щодня з 8:00 до 22:00.

IMG_9933
IMG_9933

IMG_9854
IMG_9854

Фото: Ярослав Стареправо

Вибір читачів за тиждень

Відео