День матері тернополяни святкуватимуть по-особливому

Мешканців та гостей міста радо запрошують на «Співоче поле». В цьому році фольклорно-розважальний захід відбудеться 13-14 травня у парку Національного Відродження.

Цікавим є той факт, що «Співоче поле» відбуватиметься не на основній сцені званої в народі «співучки», а поруч з «ракушкою». Саме така ідея спала на думку Лізі підприємців «Українська справа». Пройде фестиваль за сприяння міської ради, управління культури обласної державної адміністрації та Козацько-десантного екологічного осередку.

Перш за все, програма свята буде присвячена українським берегиням – матерям. Різноманітні конкурси, забави, вікторини, розваги та майстер-класи неодмінно запам’ятаються сім’ям, адже орієнтований захід як на дітей так і на дорослих. До речі, на прилеглій території до співочого поля діятиме містечко народних майстрів, ярмарка, виставка малюнку, відбуватимуться навчання і квести.

Зрештою, культурно-мистецька програма буде поділятися на декілька етапів, участь у якій візьмуть творчі колективи, музичні гурти, ансамблі та відомі зірки української естради.

Про деталі мистецького фестивалю і цікавинки читайте згодом на сайті Терен.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео