Віра Олександрович

Дітей на Тернопільщині відправили на «дистанційку» до наступних розпоряджень влади (відео)

Оперативну нараду з керівниками відділів освіти, професійної освіти і закладів вищої освіти щодо переходу на дистанційне навчання провели на Тернопільщині.

Оперативну нараду з керівниками відділів освіти, професійної освіти і закладів вищої освіти щодо переходу на дистанційне навчання провели на Тернопільщині.

Про це вчора, 24 лютого, повідомила начальниця обласного управління освіти і науки Ольга Хома. Введені новації стосуються також спеціальних закладів освіти і навіть дошкільних, на що варто зважати дорослим.

- Нарада відбулася ще о 7 ранку. На зв’язку був Міністр освіти і науки України, - каже вона. – Йшлося, зокрема, про те, як мають поводитися заклади освіти у період воєнного стану. Пояснили також, які дії мають чинити керівники закладів освіти.

Після цього організували нараду із керівниками освітніх закладів в області. Адже вони всі змушені перейти на дистанційну освіту.

- Батьків закликали залишатися із дітьми і дізнаватися інформацію лише з офіційних джерел, - наголошує вона. – Ці зміни триватимуть до відповідних вказівок від обласної держадміністрації і управлінь освіти на місцях.

До слова, міський голова Тернополя Сергій Надал під час вечірнього брифінгу про події останнього часу також наголосив на тому, що діти у школи і садочки завтра, 25 лютого, не підуть. Усе решта у нас – без суттєвих змін, адже у Тернополі нормально працює громадський транспорт, функціонує каналізація, здійснюється водопостачання. Електрика, подача тепла і зв’язок також є. У злагодженому режимі функціонують й інші служби міста.

Фото і відео – з трансляції на сторінці Тернопільська обласна державна адміністрація 

Вибір читачів за тиждень

Відео