Віра Олександрович

Дітям у Тернополі нині надають як невідкладну, так і поліклінічну допомогу

Медики Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні нині працюють у штатному режимі. Маленьким пацієнтам готові допомагати цілодобово.

Про це повідомили на сторінці Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня.

- Дякую усім працівникам нашої лікарні та медикам усієї України, що в час війни рятуєте людські життя! – написав директор цього лікувального закладу Андрій Артимович. - Дякую за щоденну працю і врятовані життя! Хай береже Вас Бог!

За офіційною інформацією, міська дитяча лікарня працює цілодобово. Усі медики - на своїх робочих місцях і готові надавати невідкладну стаціонарну допомогу усім діткам, які її потребують. Тобто йдеться про хворих із інфекційною, респіраторною, онкогематологічною, пульмонологічною, алергологічною та іншою педіатричною патологією.

Нагадаємо, медики надають невідкладну допомогу за такими адресами у Тернополі:
- вул. Клінічна, 1А;
- вул. Купчинського, 16.

Первинну медичну допомогу і вторинну амбулаторно-поліклінічну допомогу надають відповідно до вказаного на офіційному сайті графіку роботи за адресами:
- вул. Федьковича, 16;
- бульв. Данила Галицького, 28;
- вул. Миру, 11;
- вул. Київська, 12;
- просп. Злуки, 57;
- вул. Морозенка, 7.

До слова, у Тернополі виділили кошти на забезпечення медичних потреб переселенців. Також на Тернопільщині без допомоги медиків не залишили онкохворих пацієнтів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео