Дарія Шевченко

До кінця 2020 року у Бережанах збудують супермаркет (відео)

1200 кв.м. – це площа майбутнього торгово-готельного комплексу, який незабаром зявиться у Бережанах. На території розташують літній павільйон, ресторан, супермаркет, готель, торгівельні бутіки, дитячий майданчик та місця для паркування авто. Інвесторами такого проєкту виступили приватні особи Любов Баран та Тетяна Чайківська.

Представник інвесторів Андрій Баран зазначив, будівництво комплексу не лише дасть кільком десяткам жителям роботу, але і поповнить скарбницю громади.

-   Це дасть можливість забезпечити роботою 50-60 місцевих жителів, забезпечити достаток сімей і поповнити скарбницю місцевого бюджету, - сказав Андрій Баран.

Народний депутат України Іван Чайківський сказав, що реконструкція занедбаних будівель позитивно вплине на розвиток міста. Обранець впевнений, Бережани заслуговують стати туристичною перлиною Тернопільщини.

- Я переконаний в тому, що з часом цей торгово-готельний комплекс, де є і дитячий майданчик, паркувальні місця та інше, дасть поштовх у розвитку Бережан, - підкреслив Іван Чайківський.

Будівництво першої черги торгово-готельного комплексу планують завершити до кінця 2020 року.

Нагадаємо, вчора, 9 серпня, у Бережанах відкрили черговий магазин «Студії м’яса».

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео