Долю скандального тернопільського стадіону нарешті вирішили (відео)

Ситуація, що склалася навколо стадіону колишнього «Комбайнового заводу», який розташований на вул. Лук’яновича уже набула неабиякого розголосу. Проте таки отримала спростування.

Днями депутат тернопільської міської ради Іван Сороколіт опублікував інформацію про те, що стадіон «Комбайнового заводу» вже на балансі забудовника ПП «Матла». Чоловіка про це повідомили мешканці вулиці Бродівської. Однак вчора, 16 серпня, на своїй сторінці у Facebook міський голова Сергій Надал спростував цю інформацію, та наголосив, що уже в кінці серпня розпочнеться капітальний ремонт стадіону. Роботи триватимуть до двох місяців.

- Проектно-кошторисна документація капітального ремонту стадіону проходить експертизу. Після цього розпочнуться ремонтні роботи. У проекті передбачено облаштувати огорожу, бігові доріжки, волейбольний майданчик та відновити газон футбольного поля. Знаходиться стадіон на балансі КП «Футбольний клуб «Тернопіль». Проект відновлення стадіону колишнього «Комбайнового заводу» став одним із переможців «Громадського бюджету». На його реконструкцію у міському бюджеті передбачено майже мільйон гривень, - пише Сергій Надал.

[embed]https://www.facebook.com/sergij.nadal/videos/1526190207401278/[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео