Оксана Бучко

Світлана Пушкар закликала тернопільських підприємців захищати свій бізнес в соцмережах

118913720_3253709418081586_3637341314893305373_n

«Ми працюємо» - із таким хештегом закликає залишати пости у соцмережах власниця спортзалу в Тернополі Світлана Пушкар. Саме з цим гаслом підприємці прийшли також на зустріч у мерію, аби вирішити, як протистояти рішенню про зупинку роботи і «червону зону».

- Наше здоров’я - це відчинені спортзали, не навпаки, -  пише вона. - Уряд обмежує мої конституційні права новими заборонами!  Ми тільки «оклигали» від тримісячного простою, ледве повернули в спортзали частину клієнтів, як знову загроза стати зачиненими. Я несу відповідальність за працівників, яких уряд не забезпечує зарплатою на період карантину. Я добре пам’ятаю в карантин дзвінки з проханнями «дайте хоч якусь роботу, бо нам немає за що купити їжу». Для більшості мого персоналу зарплата - єдине джерело доходу. Я не хочу, щоб країну штучно привели в голод! Дякую за підтримку підприємців і турботу про містян міському голові. У Кременці Кременецька РДА спортзали зачиняти. Я не чую, чи тут хто бореться за інше. Коли так, то хто? Діти за карантин відвикають від тренувань. Втрачають форму і тонус. Випадають з графіку. Але нам все ж вдалося відновити повноцінні тренування, тільки тепер. Ми не перестаємо дбати про дезінфекцію. Ми не просто тренуємо їх для форми, ми формуємо здоров’я, командний і патріотичний дух. По суті, те, що ми робимо - забираємо дітей з вулиці у спортзал. У Pushkar Gym діти творять історію - кожен свою. Кожному з відвідувачів Андрій Пушкар відкрив дорогу далеко за межі України, я продовжую цьому сприяти й підтримувати. Наші спортзали - це виховання людини, насамперед. Людини фізично і психічно здорової, сильної духом, не тільки тілом. Володимир Зеленський, не закривайте шлях до здоров’я, коли нам про нього доводиться дбати особливо гостро й наполегливо!

Таке звернення може написати кожен підприємець, щоб пояснити людям важливість продовження роботи навіть у «червоній зоні», а  також виступити проти рішень влади.

 

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео