Віра Олександрович

Головний поліцейський Тернополя тепер має… яйця (фото, відео)

Гаврилюк

Два тухлих яйця отримав головний поліцейський Тернополя Сергій Гаврилюк під час сесії міської ради 18 серпня.

Сталося це під час звіту правоохоронця. Власне, про цей виступ начальника Тернопільського відділу Головного управління Національної поліції у Тернопільській області Сергія Гаврилюка «Терен» докладно розповість згодом. Адже у депутатів було чимало запитань і претензій, на які варто звернути увагу. Зазначимо, політики навіть поставили під сумнів цифри, озвучені головним поліцейським.

[embed]https://youtu.be/ZTbN2Zdbacs[/embed]

Саме тоді свою думку про роботу відділку поліції озвучив депутат від БПП Тарас Білан. Нагадаємо, він нині є директором ДП «Промінь».

- На земельній ділянці «Променю» досі стоїть надувний батут, а ваш колектив працює? – не приховував емоції Тарас Білан. - Ваш колектив так працює, що я до сьогоднішнього дня не можу спитати, чий той батут, щоби офіційно подати в суд на власника. Вочевидь, він під вашою «кришою»… Якщо ні, то, будь ласка, дайте мені прізвища людей, яких я маю притягнути до суду? Щоби цього батуту не було на державній землі…

Тарас Білан
Тарас Білан

А завершив він свій «спіч» врученням поліцейському двох тухлих яєць. Мовляв, це - символ протухлості очолюваного Сергієм Гаврилюком підрозділу.

[embed]https://youtu.be/IBkaa9FipSM[/embed]

Сергій Гаврилюк закликав депутата до порядку і пакет із яйцями, звісно ж, не взяв. Тож Тарас Білан поклав його на підлогу, біля трибуни. Депутати цю ситуацію сприймали із іронією та сміхом. Оскільки «подарунок» справді страшенно смердів, одна із працівниць відразу вхопила його і винесла із зали. Після цього звіт головного тернопільського поліцейського продовжився.

Депутати
Депутати

Про те, що також відбувалося 18 серпня у сесійній залі, читайте ТУТ, ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео