Громадські активісти цілу ніч пильнуватимуть, щоб Тернопільська міська рада завтра запрацювала в повному складі

20286840_1314674551964497_6982721519052988539_o

Просто зараз, у вечірній час, громадські організації міста Тернополя активізовуються під міською радою. Вони розставляють намети і обговорюють можливий сценарій завтрішніх подій.

- До початку сесії залишається одна ніч, тож, запрошуємо депутатів на погоджувальну раду, - пишуть члени Тернопільського осередку ВО «Автомайдан». - Просимо у громади максимальної підтримки і активної позиції.

Активісти Самооборони Майдану також виголосили свою позицію, вони стоятимуть до останнього і вимагатимуть, щоб чергава сесія, запланована на завтра, 28 липня, все ж відбулася:

- З огляду на попередні кілька місяців ми чітко розуміємо, що міський голова та правоохоронні органи виявилися безсилими у змаганні з хитрощами саботажників. Тому ми, патріоти міста Тернополя, прийняли рішення всіма доступними нам законними способами забезпечити громадський порядок під час проведення сесії.

Ми запрошуємо тернополян до чергувань біля міської ради сьогодні вночі та зранку, 28 липня, щоб не допустити повторного блокування будівлі. Наше завдання – забезпечити присутність на сесії усіх депутатів, що власною волею хочуть потрапити на місце роботи, за яку несуть відповідальність перед своїми виборцями.

Нагадаємо, що на 28 липня запланована сесія міської ради. Шоб вона відбулася, громадськість міста готує акцію «Не дамо владі перетворити Тернопіль на новий Чорнобиль». Фото: Тетяна Колеснік

Вибір читачів за тиждень

Відео