Оксана Бучко

Громадський транспорт Тернополя стає небезпечним?

816747

Аварії, необережне кермування та пересадки без повернення коштів – такі вони – будні пасажирів громадського транспорту в Тернополі. Один із «щасливчиків» поділився у соцмережі пригодами робочого  дня з переїздами. 

– Поспішаючи в центр, я сів у 15 маршрутку, – пише Олег Синовець. – Не проїхавши й однієї зупинки, в нас різко трісло колесо, маршрутку добряче закинуло. На щастя, швидкість була невисокою, тому ДТП уникнули. Водій оглянув колесо, почав діставати інструменти, а двері відчинили лише після мого зауваження. Пасажири чемно вийшли та пішли в іншу маршрутку, не повертаючи кошти за проїзд. Через брак часу я також швидко пересів в іншу маршрутку в напрямку центру.

На цьому пригоди пасажира громадського транспорту  Тернополя не завершились. Халепи продовжились у тролейбусі.

– Через якийсь час, повертаючись з центру, я сів у 11 тролейбус, – продовжує Олег. – Водій настільки різко стартував, що спочатку я ледь втримався на ногах, а за якийсь час довелося піднімати з підлоги старшу жінку. На щастя, обійшлося без серйозних травм. Хоча їжджу громадським транспортом рідко, але маю дуже багато питань до водіїв...

Погану якість громадського транспорту також зауважили туристи-блогери, які завітали нещодавно в Тернопіль. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео