Олеся Поліщук

У тернополян є можливість зайняти аж 13 керівних посад

z1582538631a324i

Станом на 1 липня 2021 року у структурних підрозділах Тернопільської обласної державної адміністрації є 13 вакансій.

Інформацію про це оприлюднили на сайті ТОДА.

У Департаменті економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації є такі вакансії: заступник начальника управління – начальник відділу «Центр підтримки підприємництва» управління розвитку реального сектору економіки та начальник відділу економічного аналізу реального сектору економіки управління розвитку реального сектору економіки.

В управлінні розвитку інфраструктури та дорожнього господарства облдержадміністрації - заступник начальника управління – начальник відділу зв’язку та комунікацій.

Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації працює без заступника директора департаменту – начальника управління розвитку, планування та організаційно-фінансового забезпечення. Також вакантною залишається посада начальника відділу моніторингу та правового забезпечення управління надання медичної допомоги населенню, розвитку охорони здоров’я та правового забезпечення.

Дві керівні посади вільні в управлінні інформаційної політики та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації: заступник начальника управління – начальник відділу взаємодії з засобами масової інформації та начальник відділу зв’язків з громадськістю та книговидання.

В управлінні освіти і науки облдержадміністрації вже майже рік вакантна посада заступника начальника управління – начальника відділу професійної та вищої освіти.

У Департаменті культури та туризму облдержадміністрації поки немає заступника директора департаменту – начальника управління культури, охорони культурної спадщини та туризму, а також - начальника відділу культури, охорони культурної спадщини та туризму.

Три вакансії в управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів облдержадміністрації: заступник  начальника управління – начальник відділу молоді та іміджевих проектів; начальник відділу фінансово-економічного та кадрового забезпечення – головний бухгалтер; начальник відділу фізичної культури та спорту.

На деякі з вакантних посад уже проведено конкурс і визначено його переможців.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео