Ростислав Фук

Керівник поліції Тернопільщини вже має двох нових заступників

Обидва заступники перейшли до нас зі Львівщини

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, полковник Сергій Зюбаненко має двох нових помічників – це Ігор Сидорук та Андрій Ткачик. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції області.

Тимчасовий виконувач  обов’язків заступника начальника ГУНП в Тернопільській області Ігор Сидорук народився 26 червня 1976 року у Львові. Закінчив Львівський інститут внутрішніх справ при НАВС України, здобувши у 1996 році спеціальність юриста.

У 2005 році закінчив Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та отримав диплом магістра за спеціальністю «Державне управління».

З 1996 по 2016 рік працював на оперативних та керівних посадах у системі МВС України.

З жовтня 2018 року по липень 2023 року очолював факультети з підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції в Львівському державному університеті внутрішніх справ.

Заступник начальника – начальник слідчого управління Головного управлiння Нацiональної полiцiї в Тернопiльськiй області Андрій Такачик народився 24 вересня 1985 року.

 2008 році закінчив Львівський нацiональний унiверситет внутрiшнiх справ за спеціальністю правознавство. Свою кар’єру поліцейський розпочав з посади слідчого Франківського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області. Згодом очолював слідчі відділення Львова.

Вже з 2016 року обіймав посаду заступника начальника управління – начальник організаційно-методичного відділу слідчого управління ГУНП у Львівській області.

Нагадаємо, полковник Сергій Зюбаненко приступив до службових обов’язків 19 червня.

Як писав Терен,  9 червня колишній очільник Нацполіції області Олександр Богомол написав рапорт на звільнення. Це пов’язано з тим, що йому запропонували нову посаду – радника т.в.о голови Нацполіції України Івана Вигівського. 

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео