Євгенія Цебрій

Керівник поліції Тернопільщини написав рапорт на звільнення: що відомо (відео)

 Олександру Богомолу запропонували нову посаду у структурі Нацполіції України

Рапорт на звільнення написав начальник Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол. Це підтвердили Терену у відділі комунікації поліції Тернопільської області. 

Це пов’язано з тим, що очільнику поліції області запропонували нову посаду – радника т.в.о голови Нацполіції України Івана Вигівського.

Олександр Богомол очолює поліцію Тернопільщини вже 8 років, за законодавством термін перебування на одній посаді обмежений, відповідно йому запропонували іншу посаду. І зараз саме вирішується питання про його затвердження, - коментують у відділі комунікації.  

Наразі обов’язки начальника Головного управління Нацполіції в Тернопільській області виконує його заступник – начальник слідчого управління Володимир Галевич. 

Увечері, 9 червня Олександр Богомол повідомив на своїй фейсбук-сторінці про завершення повноважень на посаді керівника поліції Тернопільщини.

З 10 червня 2023 року завершились мої повноваження як керівника поліції Тернопільщини. Вже є наказ Голови Національної поліції, погоджений з Міністром внутрішніх справ України про моє переведення на посаду радника Голови Національної поліції України. Хочу подякувати колективу та людям Тернопільщини за спільну роботу у виконанні функцій поліції в нашому регіоні для забезпечення правопорядку. Завдяки спільній роботі ми маємо найбезпечніший регіон нашої країни та позитивні результати роботи. Поліція Тернопільщини заслужила один з найвищих рейтингів довіри населення і це результат нашої спільної діяльності, – написав він.

Фото, відео Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео