Компанія «Агропродсервіс» поповнила парк техніки

1

Днями компанія “Агропродсервіс” придбала два трактори фірми “KASE” по системі trade-in. З одним трактором вже завершили підготовчі роботи перед використанням в господарстві.

- Ми намагаємося працювати з виробниками техніки на постійній основі, тому система trade-in вигідна як нам, так і нашим партнерам. Це дозволяє постійно оновлювати техніку в господарстві, – говорить заступник директора ПАП “Агропродсервіс” Віталій Чайківський.

Довідково: 

Призначення серії тракторів Case IH Steiger – це робота в складних умовах з величезними агрегатами. Для успішного виконання завдань такого рівня складності в найкоротші терміни трактори Steiger оснащені надпотужним двигуном FPT Cursor 13 і комплектуються з посилених компонентів найвищої якості.

Робота з агрегатами великої ширини захоплення висуває особливі вимоги до системи тракторів. Саме для цього вони обладнані високопродуктивної гідравлічною системою, потужним тяговим брусом і підготовлені під установку системи GPS-навігації.

Кабіна трактора Steiger має найкращі серед конкурентів показники рівня шумоізоляції, інтуїтивно-розташовані органи управління і контролю і при цьому не має перешкод для огляду на все 360 °.

Модифікація тракторів Case IH Steiger Quadtrac – це надпотужні трактори, оснащені унікальною системою гусеничного ходу. Система Quadtrac передбачає використання чотирьох незалежних гусеничних двигунів, які забезпечують неперевершене тягово-зчіпний зусилля, плавність руху та універсальність. Саме використання чотирьох гусениць замість двох дозволяє максимально повно використовувати весь тяговий потенціал трактора і при цьому уникнути надмірного ущільнення грунту.

Вибір читачів за тиждень

Відео