Віра Олександрович

Кому готовий подати руку головний поліцейський Тернопільщини (відео)

Прес_конф3

Втішну інформацію для тих, хто спить і бачить себе у погонах та чорній поліцейській формі, оприлюднив начальник Тернопільського обласного управління поліції Олександр Богомол.

Наразі некомплект у лавах місцевої поліції становить у середньому 12%. Хоча у районах – картина різна, бо в одних - бракує 4% працівників, а в інших – понад 20%, стверджує головний поліцейський краю.

[embed]https://youtu.be/27pLd5yExCE[/embed]

Наразі є такі вакансії: 39 – у слідстві, у групах реагування патрульної поліції (ГРПП – новий підрозділ, не патрульна поліція – прим.) – 54. Крім того, шукають 23-х дільничних інспекторів, а також є 7 вільних місць у відділі ювенальної превенції.

- Прийом на роботу відбувається за конкурсом, - додає Олександр Богомол. – Але особливих складнощів його проходження не спричиняє, повірте… Ми завжди будемо раді подати руку і допомогти - для того, щоб пройти в поліцію…

Бракує 44 працівники і начальнику управління патрульної поліції в області Богдану Шевчуку. Він наголосив, що набір триває і попросив зголошуватися.

[embed]https://youtu.be/z8I0F39oFdM[/embed]

До речі, всю необхідну інформацію про проведення конкурсів і вимоги до кандидатів можна переглянути ТУТ і ТУТ.

Вакансія
Вакансія

Нагадаємо, прес-конференція головного поліцейського краю відбулася 26 березня. Йшлося там також про таке – читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео