Кращий подарунок для неї – це парфуми Вікторія Сікрет

Новини компаній

Вікторія Сікрет – це парфуми, які з’явилися понад 10 років тому. Розробником аромату стала Адріана Медіна, яка в основу поклала фруктові, квіткові нотки. На відміну від деяких шкіряних парфумів, при нанесенні цього аромату на шкіру, розкриваються перші нотки трав і квітів, що створюють неповторний шлейф.

З чого складаються парфуми Вікторія Сікрет?

Парфуми Вікторія Сікрет, що представлені на сайті https://parfumcity.com.ua/ua/catalog/zhenskie-duhi/victorias-secret, популярні вже протягом 12 років, але продажі його не падають, бо це справжній бестселер. Варто зазначити, що кожного сезону розробники доповнюють та покращують парфуми, тому поціновувачі цього запаху можуть спробувати щось новеньке.

Характеристика парфумів Вікторія Сікрет:

  • У основі верхніх ноток містяться фрукти та цитрусові компоненти, які дозволяють додати соковитості, яскравості та свіжості. У середніх нотках - солодкий аромат півонії, а також ванілі та орхідеї. Тут є ягоди жасмину та солодкі нотки конвалії.
  • Серед базових ноток можна відчути стійкий мускус, який дозволяє аромату довго триматись на шкірі та одязі. Не дивлячись на те, що парфуми належать до квіткових, в базових нотках можна відчути деревину, а також мох.
  • Завдяки незвичному комбінуванню базових, верхніх та середніх нот, вдається отримати незвичний аромат, який суттєво відрізняється від парфумів, представлених на ринку. Варто розуміти, що весь спектр парфумів можна відчути поступово. Адже одразу після використання відчуваються поверхневі соковиті нотки фруктів. Через 15-20 хвилин жінка відчуває середні ноти. Найбільш яскраво виражені ноти, що представляють собою шлейф.

Для кого створений аромат Victoria Secret?

Безперечно, ці парфуми доповнять образ жінки. Це досить яскраве поєднання ноток, яким віддають перевагу жінки, що хочуть підкреслити свою сексуальність та жіночність. Такому аромату віддають перевагу впевнені у собі жінки, бізнеследі, а також панянки, які постійно експериментують та отримують, що забажають. Це вдале доповнення образу самовпевненої, сміливої жінки, яка не боїться експериментів.

Парфуми використовують влітку, через поєднання квіткових ноток, а також свіжості моху та деревини, що представлені в ароматі. В асортименті Вікторія Сікрет є величезна кількість ароматів, які підходять жінок різного віку. Майже всі аромати від виробника мають у своєму складі фруктові та квіткові компоненти, що дозволяють використовувати парфуми в літній сезон.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео