Кременецькі волонтери завезли подарунки в зону АТО (фото)

До дня Святого Миколая кременецькі волонтери зібрали великі пакунки гостинців і поїхали в зону проведення АТО з гостинцями для військових від небайдужих патріотів Тернопільщини.

З благословення єдиного керуючого архієрея Тернопільсько-Кременецької і Тернопільсько-Бучацької єпархій Української Православної Церкви Київського Патріархату архієпископа Нестора, волонтерами було зібрано велику кількість допомоги нашим захисникам, які щодня, ризикуючи життям, стоять на сторожі наших кордонів. Про це на сторінці «Типовий Кременець» в соцмережі «Вконтакті» написала Юля Скакальська.

«Основу передачі склали пожертви мешканців м. Кременця та району. Усього завантажили більше 30 т, передано все необхідне: одяг, продукти харчування, смачні вареники з шкварками, борщові заправки, супові набори, тушонки, безліч закруток, сало з часником, печиво, цукерки, домашня випічка, спеції, фрукти, овочі, сухофрукти, чай, кава, крупи, побутова хімія, малюнки, засіб від гризунів і т.д.

 "Волонтерський центр Джура" уклінно дякує усім жителям області і кременчанам, що долучилися до допомоги захисникам»,- повідомила Юля Скакальська.

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео