Куди зникли кошти з будівництва спортмайданчика на Тернопільщині

Користувачі мережі «Фейсбук» під дописами у групі міста Зборів здійснили справжній ажіотаж навколо теми стадіону і спортивного майданчика, який роблять уже два роки.

Допис зібрав 35 репостів, 51 коментар та близько сотні реакцій.

Ще більше зборівчани обурилися після побаченої публікації УНІАН, де сказано, що майданчик з тренажерами і штучним полем уже стоїть, до того ж давно.

unnamed (1)
unnamed (1)

В обговоренні молодь навіть жартує, що стоїть він, мабуть, у іншому вимірі, небаченому людськими очима, або йдеться про якийсь інший майданчик? Місце пустує, а різнотрав‘я навколо почало нагадувати ліс, бур’яни переросли ріст людей.

unnamed (4)
unnamed (4)

unnamed (3)
unnamed (3)

unnamed (2)
unnamed (2)

image_6483441
image_6483441

unnamed (5)
unnamed (5)

З того, що повідомили «Терену» у кабінетах районної влади можна писати детективний роман. Оскільки ніхто точно досі не знає, де зникли кошти Фонду регіонального розвитку (698 тисяч), які згідно актів, вилучених правоохоронцями у 17-му році, використано на будівельні роботи підрядником «Шарулів гай».

Згодом міська рада долучилась до майданчика з 250 тисячами гривень, зараз це фундамент і огорожа із сітки.

Зборівська ОТГ відмовляється брати об‘єкт на баланс без збудованих і обіцяних об‘єктів. Виходить, що «Колос» усім зараз поперек горла?

Дістати зразок актів поки не вдається навіть районній раді, котра оновила проектно-кошторисну документацію та збирається для початку хоча б поставити штучне поле.

З кінця квітня цього року замовника робіт ФСТ «Колос» ліквідовано, оскільки вони не отримують фінансування ( ФСТ було балансоутримувачем стадіону, саме тому тепер ситуація з виглядом об‘єкту виглядає жахливо)

unnamed (6)
unnamed (6)

Дивно, але більшість ЗМІ області лише хвалять розвиток спорту і будівництво майданчиків владою області і округів Тараса Юрика, забувши перевірити чи є вони у реальності. А кримінальне провадження майже півторарічної давності ніби й зникло, винуватців нема, як і грошей.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео