Курйоз на Тернопільщині: щоб прогнати чоловіка з хати, вона скоїла крадіжку

3-8

Жінка намагалася розірвати стосунки з своїм благовірним, але їй це ніяк не виходило, от і вирішила вона підставити співмешканця, виставивши його злодієм.

Так тридцяти-дев’яти річна жителька Скали-Подільської Борщівського району наважилась викрасти з чужого мікроавтобуса мобільний телефон, а після цього попастися у руки поліцейських.

До Борщівського відділення поліції із заявою про крадіжку звернувся житель селища Скала-Подільська. Зі слів потерпілого, дорогий гаджет серед білого дня викрали з його транспортного засобу. Крадій скористався тим, що в дверцятах транспортного засобу було опущено вікно.

Поліцейські опитали осіб, котрі могли б бути причетними до крадіжки, але наступного ранку до оперативників зателефонувала дружина раніше судимого борщівчанина та сказала, що це її благовірний викрав сусідів мобільний і заховав собі під подушку. Поліцейські вирішили перевірити, чи сказані жінкою слова правдиві. Але, жінка сама собі «роздобула» кримінальну відповідальність, її підступний план розкрили.

Відповідно, щодо 39-річної крадійки вже розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 185 КК України, - повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області. Триває досудове розслідування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео