Ланівчан запрошують на презентацію роману, до якого розробили мобільний додаток

70946006_2628282990536189_9165916030248157184_n

Відомий письменник Макс Кідрук 26 вересня завітає у Ланівці, щоб презентувати новий роман «Доки світло не згасне назавжди». До цієї книги розробили спеціальний мобільний додаток.

Новий роман письменника доповнить реальність у вигляді мобільного додатку. Видання має ряд особливостей: інтерактивна обкладинка, додаткові тексти відгалуження основного сюжету, які розкриватимуть невидимі зв’язки. За словами автора, книга містить суміш драматичної історії та фантастики.

– Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Інді навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини. Щоправда Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим.

Більше про новий роман та доповнення до нього у вигляді додатку можна буде дізнатися на презентації.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео