Що мешканці Сатанова робили у Шумську? (фото)

шумськ

Переймати досвід до Шумська учора приїздили представники Сатанівської об’єднаної територіальної громади (Хмельницька область).

«Це перший захід із циклу подій, що заплановані в межах проекту «Сатанівсько-Шумська громадська майстерня», що реалізовується ГО «Ініціативна Шумщина» та ГО «Єднання та розвиток громади» за фінансової підтримки громадської спілки «Громадські ініціативи України» в рамках проекту «Підтримка місцевих НУО і громадянських ініціатив» – повідомляє ГО «Ініціативна Шумщина».

шумськ2
шумськ2

У Шумську сатанівчанам розповіли про те, як вдалося започаткувати нові проекти та наскільки успішними вони були. Наголос робили на розвитку громадської активності. Найкращі результати у цьому плані у громадської молодіжної організації «Пласт» (станиця «Шумськ»). Також шумчани мають можливість брати активну участь у розвитку громади самостійно через бюджет участі.

«Окрім іншого, учасники візиту перейняли досвід співпраці наших освітян із Фондом Кличків та проаналізували можливі шляхи розвитку туристичного потенціалу смт. Сатанів та міста Шумськ» – пише ГО «Ініціативна Шумщина».

шумськ1
шумськ1

По обіді гостям із Сатанова провели екскурсію, ознайомили із містом та його історією. Уже 30 січня шумчани навідаються до Сатанова із навчально-ознайомчим візитом.

Фото ГО «Ініціативна Шумщина»

Вибір читачів за тиждень

Відео