Hublot Big Bang H – годинник мрія!

Новини компаній

Швейцарська якість – це словосполучення завжди асоціюється з годинниками. Але навіть серед іменитих брендів є особливі мануфактури, а у цих особливих виробників є свої колекції типу Best of the Best.

Отже, якщо ви хочете на всі 100% відчути що таке швейцарська досконалість, і зрозуміти, чому вона викликає респект у всьому світі – для вас годинники Hublot Big Bang H. Консультанти Імідж познайомлять Вас з кращими екземплярами. Хоча, слово «кращий» варто вживати до будь-якого екземпляра з цієї унікальної і вже культової колекції не менш легендарної мануфактури.

muzhskie-naruchnye-chasy-hublot-big-bang.jpg

Коли кожна деталь досконала

Годинник Hublot Big Bang H, по-перше, вже своїм зовнішнім виглядом захоплює і привертає увагу. Як кажуть експерти, це вибір впевненої в собі людини, яка точно знає, чого саме хоче від життя. Корпус, браслет, циферблат, механізм – це не окремі елементи, а єдиний гармонійний ансамбль, кожна складова якого підсилює іншу і дозволяє створювати той неповторний ефект технічної та дизайнерської досконалості.

Майстри відповідають на популярність своїх шедеврів створенням серій як для чоловіків, так і для жінок. Також все більшої популярності набувають годинники унісекс. Такий аксесуар актуальний і в чоловічому, і в жіночому арсеналі.

Щодо особливостей, то це:

  • Не просто точний, а супер точний і мега надійний механізм, який здатний працювати безвідмовно і не підведе навіть у складних умовах;
  • Продуманий до дрібниць циферблат, який з одного боку має шикарно-стильний вигляд, а з іншого робить процес індикації часу простим і зручним. Адже мітки прості для розуміння, на циферблаті розміщені різні стрілки та віконця з додатковими опціями (датою, наприклад). При цьому немає ефекту візуального перевантаження. Крім того, сапфірове скло надійно захищає циферблат, але при цьому не заважає чітко бачити часові мітки та зчитувати потрібну інформацію;
  • Ергономічність дизайну, яка стосується і корпусу з ювелірної сталі, і ремінця. До речі, для виготовлення браслета використовуються різні матеріали, в тому числі ювелірна сталь, каучук та натуральна шкіра. Головне, що все це гармонує по кольору, текстурі і стилістиці та вписується в єдину концепцію

Саме всі ці деталі (тип матеріалів що використовується, дизайнерське рішення циферблата, колір корпусу) визначають стилістику годинника Hublot Big Bang H. Тобто придбати вийде рішення як в класичному виконанні, так і спортивному. Але головне, що кожен екземпляр мега точний і підібрати вийде варіації з додатковими опціями потрібними конкретному покупцю.

zhenskie-naruchnye-chasy-hublot-big-bang.jpg

Хто хто, а експерти Imidge добре розуміються на всіх годинникових секретах… І саме вони радять сучасним споживачам, які цінують точність, функціональність і стильність звернути увагу саме на вироби цієї відомої мануфактури і особливо на серію Hublot Big Bang H.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео