Віра Олександрович

На арештмайданчик у Тернополі лише за тиждень потрапили 24 автомобілі

Також впродовж цього періоду інспектори з паркування винесли 136 адміністративних постанов, тобто власникам цих машин доведеться сплатити штрафи.

Про це сьогодні, 23 березня, повідомив секретар Тернопільської міської ради Ігор Гірчак

Не всі знають звичаї Тернополя, як правильно слід паркуватися в окремих мікрорайонах, - визнає він. – Тому ми дали певний період водіям, так би мовити, для адаптації. Зрештою, потрібен був певний період, аби відійти від психологічної напруги, яку довелося пережити переселенцям. Але порядок має бути завжди! Відповідно, порушникам тепер доводиться відповідати. 

Нагадаємо, муніципальні інспектори разом із патрульними нещодавно відновили роботу з евакуації транспортних засобів-порушників. Не секрет, що у наше місто приїхало чимало іногородніх водіїв. Вони часто порушують правила, особливо - щодо паркування в центральній частині міста.

Зважаючи на збільшення кількості транспортних засобів у Тернополі та населених пунктах громади, працівники управління муніципальної поліції та патрульні поліцейські щоденно здійснюють спільні заходи з розвантаження вулиць міста від автомобілів, що припарковані з порушенням ПДР і суттєво перешкоджають руху, - підкреслив він. - Так, впродовж тижня інспектори з паркування винесли 136 адміністративних постанов і здійснили евакуацію і переміщення на арештмайданчик 24-х автомобілів. 

Зауважимо, за допомогою сучасного програмного забезпечення - автоматизованої системи контролю за дотриманням Правил паркування - працівники муніципальної інспекції віднедавна оперативно реагують на порушення і швидко здійснюють обстеження великої кількості вулиць міста. Відповідно, це сприяє впорядкуванню паркування автотранспорту в Тернополі. Хаосу на дорогах вдається уникнути.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео